fbpx

Om Oss

Välkommen till Silentdecor.com, hos oss hittar du ljudabsorbenter som motverkar dina problem med oönskat ljud och eller enbart för att skaffa en snygg inredningsdetalj.

Silent Decor Sweden AB är ett företag med säte i Jämshög Blekinge. Vi hjälper företag och privatpersoner över hela landet och har gedigen erfarenhet inom branschen sedan år 2004.

Produkterna vi säljer är bl.a. snygga tavlor med ljuddämpande funktion, där det går att välja eget motiv, även snyggt designade lampor, tillverkade för att dämpa ljud, men även ge belysning. Dessutom kan vi erbjuda snygga vägg- o takabsorbenter i 3D-format och kompletta innertakslösningar med ljuddämpande material. En annan storsäljare är våra ljudskärmar till skolbänkar.

Det vi säljer är av hög kvalitet och tillverkas i Sverige samt produkterna är brandklassade och godkända för lös inredning. Det pågår just nu brandprov för att få allt godkänt även för fast inredning.

Vi säljer även rena material, som tillverkare kan använda till egna akustikprodukter. Vi har bland annat polyesterfilt i mängder av olika färger. De finns i 9 och 12mm just nu, men fler tjocklekar kommer.

Ring eller maila oss gärna om ni har några frågor.

Silent Decor Sweden AB, Ljungrydavägen 131-12, 29372 Jämshög

Org Nr: 559148-7300

0708-937543 eller 0708-934393 

support@silentdecor.com