fbpx

Akustiktavlor

Akustiktavlor

Akustiktavlor och ljuddämpande tavlor som passar för alla miljöer. Våra akustiktavlor finns i 3 standard storlekar 120x120cm, 120x90cm & 120x60cm. 

Vi har också flera olika standardmotiv. Dessa kan göras i vilken storlek ni vill upp till 120x240cm. Alla ljuddämpande tavlor tillverkas i 100% polyester. Största fördelen med just denna akustiktavla jämfört med andra är att hela tavlan “suger” ljudet och har en allmänt absorberande effekt.

  • Standard bild: Vi har just nu 11 olika standard motiv. Fler är på väg.
  • Eget foto: Med detta alternativ så skickar man bara in sin bild. Det räcker med foto taget med nyare mobilkamera för att trycka de större tavlorna.
Akustiktavlor

Användningsområde för ljuddämpande tavlor

Användningsområden för våra akustiktavlor är främst offentliga miljöer, skola, förskola, hemmiljö mm. Polyester är ett mycket bättre material, ur arbetsmiljö synpunkt, än andra material som används i akustiktavlor och andra produkter.

Våra ljudabsorberande tavlor är A-klassade och testade på SP i Borås, som är den bästa klassning man kan få. Mätningen är gjord i ett efterklangsrum enligt ISO 354 och ISO 11654 utfört av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Materialet är även brandklassat och godkänt för lös inredning.

Skapa egen akustiktavla

På Silentdecor kan du enkelt skapa och göra egen akustiktavla. Vi har gjort denna funktion extremt simpel för dig som kund. Det enda som krävs från din sida är att du skickar oss den bild som du önskar tillsammans med mått så sköter vi resten. Våra ljuddämpande tavlor tillverkas med passion och erfarenhet i Småland.

Söker du efter unika akustiktavlor har du kommit helt rätt.

Frågor eller funderingar? Använd gärna vårt kontaktformulär så återkopplar vi till er snarast möjligt.

Akustiktavla