fbpx

Privatpersoner

Vill du också slippa oljud hemma?

Vad ska jag göra för att slippa ljuden från grannen? Och hur ska jag få bättre akustik hemma? Vi har ljudabsorbering för hem och hus och kunnandet som löser dina ljudproblem genom Akustikplattor för vägg och tak.

På senare år har det byggts mycket och oftast ska byggprocessen gå snabbt. Tyvärr är en baksida att det slarvas med akustik och ljudabsorption. Ett vackert funktionellt hus står klart men efter inflyttning gör sig verkligheten påmind: dålig akustik och störande ljud från grannen blir en tråkig del av vardagen.

Akustiktavlan Droppen

Akustiktavlan Droppen 120x90cm

En mångfald ljudabsorbenter

Det finns effektiva åtgärder att ta till för att stänga ute oönskade ljud. Silentdecor erbjuder många produkter med ljuddämpande egenskaper tycka om Akustikplattor för vägg och tak. Ljudskärm, akustiktavla, akustiklampa, filtmatta och Silent Socks är några exempel på våra ljudabsorbering för hem och hus. Beställ i vår webbshop och få snabb leverans.

Vilka produkter ska du välja till hemmet?

Att välja produkter kan vara svårt, särskilt om du inte har stor erfarenhet av akustik. När ljuden kommer från grannen intill behövs andra åtgärder än när ljuden kommer från grannen ovanför. Ring ossSilentdecor för vägledning. Du kan också använda vår kostnadsfria tjänst Akustikhjälpen. Du fotograferar ditt hem och mejlar bilderna till oss tillsammans med en beskrivning av problematiken. Därefter får du vår bedömning med förslag på åtgärder. Använd Akustikhjälpen >>

Behovet av ljuddämpning är enormt

Hög musik från grannen i lägenheten intill, eller dunsar det när barnen springer på våningen ovanför? Du är inte ensam om att uppleva ljudproblem av detta slag. Många hus är bristfälligt byggda vilket gör att även vardagliga aktiviteter kan bli störande för grannarna. Med rätt ljudisolering och ljuddämpning kommer du ifrån problemen och får ett skönare vardagsliv.

Unik design som förhöjer inredningen

Silentdecors produkter är snygga i sig själva, vilket inte är så konstigt eftersom vi började som ett designföretag. Än idag är produktdesign en central del av vad vi gör. Du kan också få en unik ljudabsorbent med önskat motiv. Detta gör du enkelt genom att förse oss med ett önskat foto. Sedan trycker vi med vattenbaserat bläck under en miljövänlig process.

Akustiklampa

Akustiklampan Haga är vår första lampa som både ger bra ljus och fångar ljudet.